Siirry sisältöön

Tervetuloa InDecon maailmaan!

Ihanaa että löysit blogiimme. Toivottavasti astelet joku kerta myös liikkeeseemme Kauppakeskus Puuvillaan. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi liikkeeseemme! Nyt pieni kurkistus siihen kuka hääräilee blogin ja liikkeen takana:

Olen reilu kolmekymppinen 4 lapsen äiti. Liian usein kuulee ihmisten vähättelevän itseään tai kotiaan ja se on todella harmi. Meidän suurin aika kuluu kuitenkin arjessa eikä juhlassa, mutta moni panostaa vain siihen juhlaan.

Mutta juuri arjesta pitäisi tehdä juhlaa ja nauttia elämästään joka päivä. Yksi toiveeni liikettä perustaessa oli valita tuotteita joilla saisi ripauksen luksusta arkeen maksamatta siitä kuitenkaan maltaita. Mielestäni siinä olen onnistunut ja palaute asiakkailta on ollut ihanaa. Joka päivä jaksan yllättyä meidän Porilaisten positiivisuudesta, kyllä luit oikein! Porilaiset osaavat olla positiivisia :) On hienoa nähdä samoja kasvoja aina uudestaan kiertelemässä liikettä ja ne reaktiot kun ihmiset tulevat ensimmäistä kertaa liikkeeseen ja ovat haltioissaan siitä, että löysivät meidät!

Jatkossa olisi tarkoitus laittaa tänne uusimpia kuulumisia, liikkeen uutuuksia ja ehkä tarjouksia ja jotain muuta, mitä? Mielipiteesi on tärkeä, mistä sinä haluaisit lukea? Olisiko kiva kurkistella yrittäjän arkeen vai luetko mieluummin asiasisältöä?

Kivaa päivää sinulle ja kiitos, jos jätät kommentin!

-Laura-

 

Kirjoita kommentti

Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00
Yhteensä
0,00
0
Vieritä ylös