Lähetämme sähköpostiosoitteensa antaneille tietoa tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

InDecon Rekisteriseloste

Rekisteriseloste:

Sisustus SataDeco ky / InDeco

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Sisustus SataDeco ky (Y-tunnus: 2579484-7 )
InDeco myymälä Pori, Siltapuistokatu 14, 28100 Pori

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Laura Aro
Puhelin: 0451709202
Sähköposti: laura(at)indeco.fi

REKISTERIN NIMI

Sisustus SataDeco ky:n / InDeco myymälän asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

– Henkilö on ostanut InDecon tuotteita verkkokaupasta

– Henkilö on rekisteröitynyt InDecon verkkokaupassa.

– Henkilö on itse liittynyt InDecon postituslistalle tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa, myymälässä, Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on InDecon asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää InDecon asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää InDecon omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. InDeco saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita (mm. verkkokauppa-alusta, pakettipalvelut ym.). Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan InDecon asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta. Voit tutustua Matkahuollon Tietosuoja selosteeseen tästä.

InDecolla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. InDecon valmistamia postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä InDecon rekisterinhoitajalle.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut InDecon tuotteita verkkokaupasta:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen:

  • sähköpostiosoite

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on antanut yhteystietonsa saadakseen tietoa varastoon saapuvasta tuotteesta tai tilaustuotteesta myymälässä:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Puhelinnumero tai
  • Sähköpostiosoite

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan InDecon käytössä. Tietoja ei luovuteta InDecon ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Myymälään yhteystietonsa antaneen henkilön tiedot poistetaan kun käsiteltävä asia on saatu päätökseen tai asiakkaan pyynnöstä.

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää InDecon luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee InDecon hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa. Myymälän rekisteri sijaitsee henkilökunnan tiloissa. Tietoihin pääsee käsiksi InDecon henkilökunta.