Skip to content

Iso tuoksukynttilä, Prosecco & Vanilja

21,50 Sis alv.

Paloaika 45 tuntia.

Prosecco & Vanilja on kuplivan raikas ja sopivalla tavalla makea tuoksu. Naisellinen tuoksu, joka on suunniteltu käytettäväksi ympäri vuoden.

Varasto loppu

Kuvaus

Klintan tuoksu/hierontakynttilää voit käyttää tavalliseen tapaan tuoksukynttilänä tai halutessasi kastaa sormet sulaan vahaan ja levittää ihana, hoitava ja hyväntuoksuinen öljy ihollesi.

Kynttilät on valmistettu orgaanisesta soijavahasta, palmuöljystä sekä rypsiöljystä. Sydänlanka on puuvillaa. Mukaan on lisätty joko eteeristä öljyä tai tuoksuöljyä. Tuoksu on sekoitettu koko massaan joten tuoksu pysyy tasaisena ja ihanana koko kynttilän palamisen ajan.

Kynttilä EI sisällä säilöntäaineita,väriaineita, parabeeneja, sulfaatteja, eläinperäisiä aineita tai muitakaan lisäaineita. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä.

Voit turvallisin mielin käyttää sulaa vahaa kosteusvoiteen tavoin, sillä se sisältää runsaasti E-vitamiinia. Kannattaa kokeilla myös hierontaan.

Sytytä kynttilä ja odota noin 10 minuuttia. Vaha sulaa ja on valmis käytettäväksi. Kasta sormesi vahaan tai sammuta kynttilä ja kaada kämmenellesi. Vaha ei ole liian kuuma, noin 55 asteista, eli juuri sopiva lämpötila hierontavahalle.

Paloaika n.45 h

  • 95 % :sesti kasviöljyistä valmistettu kynttilä, jonka sydänlanka on puhdasta puuvillaa
  • sisältää 5 % joko tuoksuöljyä tai eteeristä öljyä
  • erinomainen myös hierontaan
  • turvallista levittää iholle
  • sopii myös useimmille henkilöille, jotka tavallisesti ovat yliherkkiä tuoksukynttilöille

Valmistaja: Ruotsalainen perheyritys Klinta & Co

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso tuoksukynttilä, Prosecco & Vanilja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll To Top