Skip to content

Tuoksusuihke, Vastapesty

21,50 Sis alv.

Raikasta hetkessä huonetila!

Puhdas, raikas tuoksu, joka vie sinut puhtaiden, valkeiden, tuulessa heiluvien lakanoiden luokse. Bestseller, joka puhaltaa raitista ilmaa kotiisi!

Varastossa

Kuvaus

Klintan tuoksusuihkeella raikastat huonetilat nopeasti. Jos vieraat ovat jo ovella ja siivouksesta on kulunut hetki aikaa, suihkauta muutama suihkasu ja kotisi tuoksuu ihanalta! Todella kätevä myös esim. keittiö ja wc-tiloissa.

Klintan kertomaa: ”Klintan Tuoksusuihke luo välittömän tunnelman arjen ylellisyydestä ja antaa kotiisi henkilökohtaisen ja yksinomaisen kosketuksen. Ruiskuta ilmaan tai kankaisiin ja mattoihin tuomaan raikkaan tuoksun kotiisi. Aivan kuten Klintan tuoksuöljyt, myös suihkeen aineet perustuvat orgaanisiin ja kestäviin biotuotteisiin, joita on syntynyt mm. ruokosokerin ja soijapapujen jalostuksesta. Yhdessä Klintan valittujen tuoksujen kanssa olemme luoneet puhtaan tuotteen, joka on vegaani ja joka ei sisällä alkoholia.”

*Jos aiot suihkuttaa kankaaseen tai mattoon, varmista, että suihke ei tahraa tai aiheuta värimuutoksia materiaaliin asettamalla ensin pisara tai kaksi pieneen palaseen, kohtaan, joka voidaan helposti peittää. Jos Tuoksusuihkeen liuosta on valunut lakattuun pintaan, kuivaa se varovasti, jotta vältetään lisävahinkoja.

Valmistaja: Ruotsalainen perheyritys Klinta & Co

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoksusuihke, Vastapesty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll To Top